Çekmeköy'de Bereketli Büfe

Adres : Mehmet Akif Mah. Ulubatlı Hasan Cad. No:15 K:2 Çekmeköy/İSTANBUL
Yetkili : Engin bey
Telefon : (0216) 641 41 45
Gsm : 0216 642 12 36
Fax :
Web :
Facebook :
Şube :
Twitter :
Bu firma 49402 kez ziyaret edildi.

Firma Hakkında

Huzurlu mekânı, iç açıcı dekorasyonu ve güler yüzlü personeli ile her geçen gün büyüyen sempatik büfe 3’üncü şubesi ile artık Çekmeköy’de hizmet verecek.

Kurulduğu günden bu yana Anadolu yakasında kalite standardına temizliğe, çevre ve uyumlu üretime, zengin lezzetli ürün çeşidini geliştirmeye ve sürekli eleman eğitimine verdiği önem, Sempatik Büfe’nin bugünkü başarısında en önemli rolü oynamıştır.

Sempatik Büfe Çekmeköy Şubesi kurucusu Engin Kuyumcu “Kalitemizden ödün vermeden geleneksel lezzetlerimizi koruyarak adım adım ilerlemekteyiz. Diğer semtlerde açacağımız yeni şubelerimizle, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini hassasiyetle dikkate alan hizmet anlayışımızla yolumuza devam etmeyi hedeflemekteyiz. Sempatik Büfe, lezzetlerinin bağımlısı olmuş ama evinde de bu lezzete varmak isteyen müşterilerini de unutmayarak geniş bir bölgeye paket servis olanağı sunmaktadır. Türk Patent Enstitüsü’nden marka tescil belgesini alarak büyüme serüvenine başlayan Sempatik Büfe, tüketiciye daha kaliteli hizmet sunmak üzere yaptığı yatırımlarla geliştirdi. Özellikle son günlerde gündemde olan sağlığımızı tehdit edici GDO’lu ürünler işletmelerimizde kesinlikle kullanılmamaktadır.

ÇEKMEKÖY

Çekmeköy’de faaliyet gösteren firmalar, Çekmeköy firmaları, Çekmeköy haberleri, çekmeköyde restaurantlar nerede, çekmeköyde anaokulları, çekmeköyde cafe, çekmeköy, çekmeköy çilingir, çekmeköy çiçekçi, çekmeköy aktar, çekmeköyde közde kanat, çekmeköyde tavuk, çekmeköyde et, çekmeköyde binicilik kulübü, çekmeköyde dershane, çekmeköy belediyesi, çekmeköy halı, çekmeköy tatlıcı, çekmeköy kebapçı, çekmeköyde kırtesiye, çekmeköy emlak, çekmeköyde satılık, çekmeköyde kiralık, çekmeköyde kat karşılığı arsa, çekmeköy reklam, çekmeköy pankart, çekmeköy dergi, çekmeköy dergisi, çekmeköy gazete, çekmeköy gazete ilan bürosu, çekmeköy acil kaşe, çekmeköy firma rehberi, çekmeköy kreş, ve daha fazlası firmalara www.cekmekoyfirmarehberi.com  adresinden ulaşabilirsiniz…


Firma Haberleri


  Yorumlar

            Firmamız hakkında yorum yapabilir ve yapılan yorumları okuyabilirsiniz

Adınız (*)
Email
Yorumunuz (*)

Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım