Çekmeköy'de Cleanlux Kurutemizleme Çekmeköyde

Adres : Mimar Sinan Mah.Mimar Sinan Cad.Öztürk İş Merkezi N:69/A/A 34782,Çekmeköy/İSTANBUL
Yetkili : Bülent TOKAN
Telefon : 0216 642 72 74 - 75
Gsm : 0542 667 98 06 - 0532 295 09 59
Fax :
Web : www.cleanlux.com.tr
Facebook :
Şube :
Twitter :
Bu firma 18424 kez ziyaret edildi.

Firma Hakkında

CLEANLUX, ELECTROLUX işbirliği ile kurulan Türkiye’nin ilk Woolmark onaylı Ekolojik Giysi Temizleme tesisidir. Biz tesisimizde ;Electrolux patentli Lagoon® Advanced Care ıslak temizleme (wet cleaning) sistemini kullanıyoruz. Bu yeni nesil ıslak temizleme sistemi sayesinde müşterilerimize %100 doğal ve çevreci bir temizleme hizmeti sunuyoruz.
 
CLEANLUX, profesyonel ekibi ve sahip olduğu know-how ile ELECTROLUX Lagoon® Advance Care Islak Temizleme sisteminin Türkiyede’ki uygulayıcısı ve iş ortağıdır. Türkiye genelinde ve yurtdışında bayilikler verecek olan firmamızın amacı ülkemizdeki kuru temizleme sektörünü dünya standartlarında yeniden şekillendirmektir.
 
Amerika’da ve Avrupa’nın bir çok ülkesinde kanserojen tehlike içeren geleneksel kuru temizleme kimyasalları yasaklanmıştır. Bu konuda çok ciddi uygulamalar ve yaptırımlar uygulayan bu ülkelerde alternatif temizleme yöntemlerine uzun zaman önce geçilmiştir. Bu yöntemlerden en efektif olanı ise ıslak temizleme (wet cleaning) sistemidir. Biz de Cleanlux olarak ülkemizde aynı hassasiyeti göstererek hem müşterilerimiz hem de çevre sağlığı için ekolojik bir giysi temizleme hizmeti sunuyoruz.
 
 
Ana yıkama maddesi su ve özel biyoçözünür deterjanlar ile Electrolux marka profesyonel makinalarda temizlenen ve ütülenen giysileriniz sizin ve sevdikleriniz için kesinlikle hiç bir kanserojen tehlike içermez. Ayrıca gleneksel kuru temizlemede karşılaşacağınız solvent kaynaklı kötü kokular ve alerjik vakalar da söz konusu değildir.
 
 Kanserojen madde içermez, % 100 doğal ve çevrecidir
 Ana yıkama maddesi su ve zararsız biyoçözünür deterjanlardır
 Giysilerinizde kötü solvent kokusu olmaz (perkloretilen, hidrokarbon, vb.)
 Derinlemesine temizler, giysilerinizi yıpratmaz
 Daha parlak beyazlar ve daha canlı renkler garanti eder
 Gelinlik ve abiye kıyafetlerde aksesuarlara zarar vermez
 Woolmark onaylı tek ıslak temizleme "wet cleaning" sistemidir
 
Woolmark nedir, neden önemlidir ?
Woolmark dünyaca ünlü bir markadır. Dünyada en çok bilinen markalar arasında ilk 10 sıradadır. Woolmark tekstil ile ilgili dünyanın en büyük otoritesidir. Herhangi bir ticari amacı olmayan ve tekstil ürünlerinin kalite standardını belirleyen bir kuruluştur.
 
Kuru temizleme sağlık açısından hem kullanıcı hem de müşteriler için kanserojen risk taşır. Dünyada birçok firma kurutemizlemeye alternatif sistemler geliştirmiştir. Ama sadece Woolmark; 2000 senesinden beri yaptığı laboratuar çalışmaları sonucu Electrolux ‘ün Lagoon® Advanced Care sistemine onay vermiştir. Lagoon programları ve kimyasalları Woolmark tarafından yapılan testler sonucu onaylamıştır.
  Firma Galerisi

Firma Haberleri


  Yorumlar

            Firmamız hakkında yorum yapabilir ve yapılan yorumları okuyabilirsiniz

Adınız (*)
Email
Yorumunuz (*)

Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım