Çekmeköy'de Dilim Börek

Adres : Çamlık Mahallesi, Şahinbey Cd., 34782- Çekmeköy/İSTANBUL
Yetkili : Olgun Kaya
Telefon : 216 642 3356
Gsm : 5327703403
Fax :
Web :
Facebook :
Şube :
Twitter :
Bu firma 45244 kez ziyaret edildi.

Firma Hakkında

Lezzet Hikayemiz
Dilim Börek 2003 yılında başladığı lezzet yolculuğuna devam etmektedir. 2015 yılından itibaren Payna Grup bünyesine katılan Dilim Börek, Avrupa ve Anadolu Yakasındaki lezzet duraklarında, eğitimli ve tecrübeli kadrosu ile müşteri memnuniyetinde kusursuzluğu hedeflemektedir.
Geleneksel lezzetleri, birinci sınıf ham maddelerle ve doğal yollarla katkısız üreterek müşterileriyle buluşturan Dilim Börek; markayı devamlı yenilenme ve kaliteyi artırma yönünde desteklemektedir. 2009 yılının Haziran ayında 444 4 356 (ALODLM) lezzet hattıyla alanında bir ilk olmayı başaran Dilim Börek, ücretsiz adrese teslim hizmetiyle çalışmaktadır. 2011 yılından itibaren, üretimini BRC standartlarında tasarlanan teknolojik tesislerde gerçekleştiren Dilim Börek; su böreği, kol böreği çeşitleri, baklava çeşitleri, zengin kurabiye menüsü, yaprak sarma ve mantı gibi ürünleriyle müşterilere, Türk damak tadının vazgeçilmez geleneksel lezzetlerini sunmaktadır. 300’ün üzerinde çalışandan oluşan ve yönetim kadrolarından üretim elemanlarına kadar, baştan sona dinamik bir ekiple hizmet veren Dilim Börek; Ar-Ge faaliyetleri, sürekli geliştirilen lojistik departmanı ve yenilikçi bakış açısıyla, dünya trendlerini takip eden bir kurum kültürüne sahiptir.
 
Vizyonumuz
Dilim Börek, hızla gelişen gıda sektöründe %100 müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, her alanda  verilen hizmet kalitesini artırmayı amaçlar. Kısa dönemde İstanbul’da ve Anadolu’da franchise ağını büyüterek Türkiye’nin Börekçisi olmayı ve uzun dönemde geleneksel lezzetlerle, dünyada bilinirliğini sağlamayı hedeflemektedir.
 
Misyonumuz
Kuruluşundan bu yana Dilim Börek, tecrübelerine her geçen gün gelişen günümüz teknolojisinin yeniliklerini katarak hizmet kalitesini artırmak. En kaliteli ürünleri en uygun fiyata müşterilere ulaştıran Dilim Börek tüketicilerin değişen ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak müşteri memnuniyetini en yüksek seviyeye çıkarmak.
 
  Firma Galerisi

Firma Haberleri


  Yorumlar

            Firmamız hakkında yorum yapabilir ve yapılan yorumları okuyabilirsiniz

Adınız (*)
Email
Yorumunuz (*)

Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım