Çekmeköy'de Time Güzel Sanatlar

Adres : Merkez Mahallesi Çavuşbaşı Caddesi Bilge Sokak No:1/B (Çekmeköy Merkeze 500m mesafe, Lalezar Konakları Karşısı)
Yetkili :
Telefon : 0216 640 40 03
Gsm :
Fax : 0216 640 40 14
Web : www.timeguzelsanatlar.com
Facebook :
Şube :
Twitter :
Bu firma 59887 kez ziyaret edildi.

Firma Hakkında

Kurumumuz 2011 yılında yoluna ilk adımı atmış ve grurula devam etmektedir.Müzik okullarının günümüzde açık pazara dönüşmesinin bireylere açtığı derin yarayı kapatmalıyız. Sanatın ancak konusunda deneyimli bir yöneticiyle başlayacağını bilerek yola ilk adım atık ve kurulduğumuz ilk yıl bunu kanıtladık. Özel okullara verdiğimiz sanat danışmanlığı desteği ile bir çok kuruma faydalı ve ortak çalışma becerisine sahip bir kurum olduk.
 
Konusunda deneyimli bir kişiden eğitim almak kişinin güvenini artırarak, hayata bakışını değiştireceğinden özellikle uzman bir kadro seçtik. Sanatın zamanı yoktur ilkesiyle, 7’den 70’e birçok yaş grubuna birebir eğitim vermeyi başardık ve başaracağız.
 
 
ÇEKMEKÖY
 
Çekmeköy’de faaliyet gösteren firmalar, Çekmeköy firmaları, Çekmeköy haberleri, çekmeköyde restaurantlar nerede, çekmeköyde anaokulları, çekmeköyde cafe, çekmeköy, çekmeköy çilingir, çekmeköy çiçekçi, çekmeköy aktar, çekmeköyde közde kanat, çekmeköyde tavuk, çekmeköyde et, çekmeköyde binicilik kulübü, çekmeköyde dershane, çekmeköy belediyesi, çekmeköy halı, çekmeköy tatlıcı, çekmeköy kebapçı, çekmeköyde kırtesiye, çekmeköy emlak, çekmeköyde satılık, çekmeköyde kiralık, çekmeköyde kat karşılığı arsa, çekmeköy reklam, çekmeköy pankart, çekmeköy dergi, çekmeköy dergisi, çekmeköy gazete, çekmeköy gazete ilan bürosu, çekmeköy acil kaşe, çekmeköy firma rehberi, çekmeköy kreş, ve daha fazlası firmalara www.cekmekoyfirmarehberi.com  adresinden ulaşabilirsiniz…

 

  Firma Galerisi


  Yorumlar

            Firmamız hakkında yorum yapabilir ve yapılan yorumları okuyabilirsiniz

Adınız (*)
Email
Yorumunuz (*)

Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım