Özel Granit Anaokulu, Atatürk’ü Andı


10.11.2015

Özel Granit Anaokulu, aramızdan ayrılışının 77. yıldönümünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü andı.

Özel Granit Anaokulu aramızdan ayrılışının 77 yıldönümünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü okul bahçesinde düzenlediği törenle andı.

Saat 9’u 5 gece saygı duruşu ve İstiklal Marşı okuması ile başlayan tören öğretmen çocukların Atatürk Anıtına çiçek koyması ile son buldu.

Günün anlam ve önemi belirten bir konuşma yapan Özel Granit Anaokulu Müdürü Nevin Ekşi Knezeviç; “Ulusumuzun önderi Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu büyük komutan eşsiz devlet adamı Atatürk'ümüzü sonsuzluğa uğurladığımız günün 77. yıl dönümünde büyük anısı önünde saygıyla eğiliyorum. Toplumlar tarihlerine yön veren uygarlıklarını biçimlendiren ve geleceklerini aydınlatan liderlerine hiçbir zaman unutmazlar. Tarihte öyle liderler var ki onlar ölümsüzdür. İnsanlar bu alan yapıtlarıyla, her gün yeniden doğarlar. Yüksek ülkeleri, düşünceleri ve ilkeleriyle yol gösterici olmayı, düşüncelerde ve yüreklerde yaşamayı sürdürürler. Yaşamını milletine adayan bir imparatorluğun küllerinden yepyeni ve güçlü bir devlet kuran Atatürk, bu önder insanlardan biri belki de en büyüğüdür. Vefatına kadar bütün ömrü boyunca herkesin peşinde koşmuş en büyük eseri olan Cumhuriyeti milletimizi bize hediye etmiştir" dedi.

 


Bu haber Helen Doron Anaokulu için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım