Çekmeköy'de Time Güzel Sanatlar


13.11.2015

Time Güzel Sanatlar Ataşehir ve Altunizade’den sonra 3. Şubesiyle artık Çekmeköy’de

Time Güzel Sanatlar Ataşehir Soyaklar ve Altunizade’den sonra 3.şubesiyle Çekmeköy’de açıldı.

Milli Eğitim bakanlığına bağlı Time Güzel Sanatlar kadrosunda bale, dans, tiyatro, drama ve tüm enstrümanların bölümlerinden mezun alanında profesyonel 44 öğretmenle Çekmeköy’de hizmet vermeye başladı.

1000 öğrenciye birbirinden farklı branşlarda hizmet veren Time Güzel sanatlar ayrıca Türkiye’nin önde gelen özel okullarına sanat danışmanlığı yapmaktadır.

SANAT ANCAK KONUSUNDA DENEYİMLİ BİR YÖNETİCİYLE BAŞLAR

10 senelik akademik kariyeri bulunan Time Güzel Sanatlar kurucusu Özgür Güneş eğitimcilerini de kendisi ile aynı ruhu taşıyan idealist öğretmenlerden seçmektedir. Güneş  “ Kurumumuz 2011 yılında yoluna ilk adımı atmış ve yoluna gururla devam etmektedir. Müzik okullarının günümüzde açık pazara  dönüşmesinin bireylere açtığı derin yarayı kapatmalıyız. Sanatın ancak konusunda deneyimli bir yöneticiyle başlayacağını bilerek yola ilk adım atık ve kurulduğumuz ilk yıl bunu kanıtladık. Özel okullara verdiğimiz sanat danışmanlığı desteği ile birçok kuruma faydalı ve ortak çalışma becerisine sahip bir kurum olduk. Konusunda deneyimli bir kişiden eğitim almak kişinin güvenini artırarak, hayata bakışını değiştireceğinden özellikle uzman bir kadro seçtik. Sanatın zamanı yoktur ilkesiyle, 7'den 70'e birçok yaş grubuna birebir eğitim vermeyi başardık ve başaracağız.”dedi.

 


Bu haber Time Güzel Sanatlar için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım