Continental Lastik bayi Çekmeköy’de


3.12.2015

Dünyanın en büyük orjinal ekipman lastik firması ve Avrupa lastik sektöründe lider olan Continental Lastikleri'nin Batujen yetkili satıcısı olarak Çekmeköy’de açıldı.

Trafikte hayatı en kısa fren mesafesi ile daha güvenli ve konforlu hale getiren Continental Lastikleri kurulduğu  yıldan bu güne kadar müşteri memnuniyetini ilke edinmiş, bilgili ve güler yüzlü personeli ile amacına ve aracınıza en uygun lastiği günümüzün modern ekipmanları ve yüksek servis kalitesi ile sunmaktadır.

KIŞA HAZIRLIK ŞİMDİDEN BAŞLASIN

Continental Çekmeköy Şubesi yetkilisi Salih Dilek “Müşterilerimize verdiğimiz hizmette memnuniyetin daimi olmasını sağlamak ve sektördeki gelişmeleri takip edip uygulayarak sürekli yüksek standartlarda hizmet üretmekteyiz. Lastik ve Akü ile ilgili tüm gereksinimleri karşılıyoruz. Araçlar müşterilerimiz kapısının önünden alınarak tekrar aynı yere teslim edilir. Lastik değişimi sonrası lastikler burada stoklanır ve yaz-kış sezonu başlangıçlarında değişimi yapılır. Continental lastiklerinden 4 adet alanlar yol yardımı kazanıyor. Yol yardımı içinde Çekici Hizmeti, Kurtarma Hizmeti, Konaklama Hizmeti, Aracın Emanet Ve Muhafazası, Patlayan Lastiğin Değiştirilmesi hizmetler sunuyoruz. 

CONTİNENTAL MARKASI BATUJEN İLE ÇEKMEKÖY'DE 

Dünyanın en büyük uluslararası lastik ve orijinal ekipman tedarikçilerinden Continental tecrübeli ve uzman kadrosu ile sektörde bende varım diyen sektörün öncü firmalarılarından Batujen ile Çekmeköy'de kışa "Merhaba" diyor..

Batujen firması olarak her zaman sektörün öncü markaları ile olan çalışmalarımız bizleri her geçen bir gün daha başarıya götürüyor diyen Salih Dilek "Önemli olan kaliteli ve güvenilir markayı müşterilerimize ulaştırmak" sözlerine vurgu yaptı.  

 

 


Bu haber Continental Batujen Lastik Bayi için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım