Çekmeköy Tıp Merkezi... Artık yeni yerinde


18.02.2016

Çekmeköy’de 2004 yılının Ağustos ayından beri hizmet veren ve 10 yılı aşkın bir süredir tecrübe ve sağladığı güvenle çalışmalarını sürdüren Özel Çekmeköy Tıp Merkezi daha modern bir binaya kavuştu.

Özel Çekmeköy Tıp Merkezi’nin yeni binasının açılışına, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Epli, Çekmeköy İlçe Sağlık Müdürü Gökhan Karel, Çekmeköy Tıp Merkezi Başhekimi Uz. Dr. Ahmet Torun, Çekmeköy Ordulular Derneği Başkanı Sedat Erdem, Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu yönetim kurulu üyesi ve Anadolu Gözlükçüler Ve Optisyenler Federasyonu başkanı Erol Aydoğan ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Çekmeköy Tıp Merkezi Başhekimi Uz. Dr. Ahmet Torun “ Daha modern ve daha büyük olan yeni hizmet binamızın bugün açılışını gerçekleştiriyoruz. Çekmeköy ilçemize hayırlı olsun.” dedi.

EPLİ "SAĞLIK ÖNEMLİ"

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Epli. “İlçemizde hizmet gösteren Çekmeköy Tıp Merkezi açılışı için burada toplandık, sağlık hizmetleri bakımından ilçemiz her geçen gün büyüyor emeği geçen herkesi kutlarız hayırlı uğurlu olsun. “dedi.

SEKTÖR YENİLİKLERLE İLERİ GİTMELİ

18 bölümden oluşan tıp merkezini gezerek bilgi alan Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü KANSIZ, sağlığın öneminde değindiği konuşmasında Osmanlı Padişahı Kanuni Sultan Süleyman’ın “Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi” sözlerini hatırlatarak Çekmeköylülerin sağlığının her şeyden önemli olduğunu ve bu sektörün yeniliklerle ileriye gitmesi için özel, devlet hastanesi demeden ayrım yapmadıklarını, hepsi için gayret gösterdiklerini söyledi.

“Temiz sağlık merkezlerinin personelleri de güler yüzlü ise hastanın tedavisinde %30’u tamamlanmıştır” diyen Kaymakam Cemal Hüsnü KANSIZ, “Gelecek yıl da hizmete girecek olan Çekmeköy Devlet Hastanesi ile ilçemiz yükselen bir yıldız olacak, İnşallah İstanbulumuzun sağlık yönünden de örnek bir merkezi olacak” dedi.

 

Bu haber Çekmeköy Tıp Merkezi için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım