Elentra Hyundai Coşkun Otoda Görücüye Çıktı


22.03.2016

Her geçen gün başarılarına yenilerini ekleyerek yoluna devam eden Hyundai, 2016 yılı için piyasaya sürdüğü en iddialı modeli Yeni Elentra’nın lansman ve tanıtım kokteylini Çekmeköy’deki merkezinde Hyundai Bayii Coşkun Otoda gerçekleştirdi.

Hyundai Bayii Coşkun Oto, 2002 yılından bugüne kimseye kaptırmadığı Türkiye satış birinciliği ünvanını Yeni Elentra ile bir kez daha kazanmak için çalışmalara başladı.

2016 yılı için piyasaya sürdüğü en iddialı modeli Yeni Elentra’nın lansman ve tanıtım kokteylini Çekmeköy’deki merkezinde Hyundai Bayii Coşkun Otoda gerçekleştiren Hyundai kullanıcıları yeni Elentra ile test sürüşü yapmak için Coşkun Oto’ya adeta akın etti.

BAŞARIMIZ TESADÜF DEĞİL, DÜRÜST TİCARET VE EKİP İŞİ

Genç, dinamik ve profesyonel ekibi ile servis, satış, yedek parça, sigorta, kiralama ve ikinci el gibi geniş bir hizmet yelpazesine sahip olan Coşkun Oto’nun Satış Müdürü Murat Karabulut yaptığı kısa değerlendirmede başarıların tesadüf değil, dürüst ticaret ve ekip işi olduğunu kaydetti. Firma Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Coşkun’un bu başarılarda en büyük paya sahip etken olduğunu kaydeden Karabulut, “Güler yüzlü ve çözüm odaklı hizmet anlayışı ile yolumuza devam edeceğiz. Yeni Elentra modelimiz üstün teknoloji ve konfor bu segmentte müthiş bir uyum içinde, test sürüşü için herkesi Coşkun Oto’ya bekliyoruz” dedi. 


Bu haber Hyundai Coşkun Oto için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım