Yılmaz Anaokulu Yeni Döneme Hazır


13.07.2016

Yılmaz Anaokulu ‘Erken Çocukluk Döneminde; kişisel gelişim bütünlüğünün korunarak, üretken ve öz güveni tam bireylerin yetiştirme düşüncesi, Anaokulunun hedeflerini belirledi. Çekmeköy'de faaliyet gösteren Yılmaz Anaokulu Kurucusu Rukiye Yılmaz, alanlarında en başarılı eğitimcileri bir araya getirerek, çocuklara aydınlık bir gelecek sunabilmek biz varız ifadelerinde bulundu.

 
ERKEN KAYIT FIRSATINI KAÇIRMAYIN
 
Yılmaz Anaokulu kurucusu Rukiye Yılmaz “ Her minik Anaokuluna gitsin diye “Bayram Kampanyası” düzenledik. Erken kayıt fırsatlarını kaçırmayın. Yılmaz Anaokulunda yaratıcı, çözüm odaklı, iletişimi kuvvetli, kendini ifade edebilen ve sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Yılmaz Anaokulu  öğrencilerini ileri dönem eğitimlere hazırlarken, hayatları boyunca yardımcı olacak değerleri onlara öğretmeyi amaçlar. Zeka ve öğrenme kapasitesinin artırılarak, yaşam boyu kullanabilecek becerilerin edinilebildiğinin bilincindeyiz. “dedi.
 
YILMAZ ANAOKULUNA BİR KAHVE İÇMEYE BEKLERİZ
 
Yılmaz Anaokulu Kurucusu Rukiye Yılmaz "Çekmeköy'de eğitim sektöründe hizmet vermiş olduğumuz Yılmaz Anaokulumuza olan ilgi bizleri fazlasıyla memnun etmekte. Tecrübe ve uzun yıllar eğitim sektöründe faaliyet gösteren eğitim kadromuzla geleceğin genç nesillerini yetiştirmeye devam ediyoruz. Kurumumuza bir kahve içmeye gelmeniz yeterli" dedi.

Bu haber Yılmaz Anaokulu için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım