Beşiktaş Çekmeköy Ve Sancaktepe Spor Okulları Kış Dönem Sonu Başarı Töreni Gerçekleşti


2.08.2016


BJK Çekmeköy ve Sancaktepe Spor Okulları, Sancaktepe İstanbul Spor Kulübü ve Çekmeköy Cimnaskids Cimnastik Okulu kış dönemini başarıyla tamamlayan sporcu ve ailelerine madalya ve sertifika töreni düzenledi.

Yoğun katılımın yaşandığı törende Çekmeköy Cimnaskids Cimnastik Okulu öğrencileri kısa bir gösteri yaparak katılımcılara güzel bir gün yaşattılar. Spor Okullarında eğitim gören sporculardan Yiğit Aras Öğdem, Yaman Uluçay, Zeynep Beyza Ünver kısa konuşmaları törene renk katarken, 4 - 5 senedir spor okuluna devam eden  bazı veliler ise okulun verdiği eğitim’den bahsederek yeni velilere öncü oldular.

KUŞADASI YAZ KAMPI BAŞARIYLA SONA ERDİ

BJK Çekmeköy ve Sancaktepe 'Basketbol -  Voleybol Spor Okulları', 'Sancaktepe İstanbul Spor Kulübü' 5 Günlük Kuşadası yaz kampını başarıyla tamamladı.

Yaz kampında programlar dahilinde günde çift antrenman, havuz, deniz, çeşitli eğlence ve animasyonlara da katılan spor okulu öğrencileri, sosyal anlamda da bir çok kazanımlarda bulundular.

Son gece madalya ve sertifika töreni gerçekleşen Basketbol ve Voleybol kampı başarılı bir şekilde tamamlandı.

2016-2017 KIŞ SEZONU 15 AĞUSTOS DA BAŞLIYOR

Yaz dönemi çalışmaları 15 Temmuz tarihine kadar devam edecek. BJK Sancaktepe - Çekmeköy Spor Okulları ile Sancaktepe İstanbul Spor Kulübü Kış Dönemi antrenmanları ise 15 Ağustos’da başlayacak. 

 


Bu haber Beşiktaş Sancaktepe Çekmeköy Basket-Futbol Okulu için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım