Yılmaz Anaokulu “Ücretsiz Çocuk Şenliği için Kolları Sıvadı"


18.08.2016

Çekmeköy’de kaliteli eğitimin doğru adresi olarak görünen Yılmaz Anaokulu “Çocuklar için ücretsiz çocuk şenliği” için kolları sıvadı.

Her Minik Anaokuluna gitsin diye başlatmış oldukları bahar kampanyasına bir yenisini de daha ekleyen Yılmaz Anaokulu  artık her hafta ücretsiz kahvaltı sonrasında çocuklar için haftalık eğlence çocuk şenliklerine imza atıyor.

BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN ÇOCUKLARIMIZIN DOĞRU EĞİTİMİ ALMASI

Yılmaz Anaokulu kurucusu Rukiye Yılmaz “Bizim için önemli olan yarınımızın genç teminatı olan gençlerimizin doğru eğitim alması. Yılmaz Anaokulu olarak bizim her zaman çizgimiz değerlerimize önem veren genç beyinlerin yetişmesi. Unutmamak gerekiyor ki doğru eğitim doğru zamanda verilen eğitimdir” dedi.

ÜCRETSİZ BRUNCH DAVET

Her Minik Anaokuluna gitsin diye başlatmış olduğumuz çalışmamıza birde çocuklarımız için “Bahar Çocuk Şenliklerimizi” ekledik diyen Yılmaz Anaokulu kurucusu Rukiye Yılmaz “Kahvaltı sonrasında Oyun odalarımız, Havuz, Botanik Bahçemiz, Uyku Odalarımız, Palyaço eşliğinde çocuklarımız için ücretsiz  çocuk şenliği düzenledik. Tüm Çekmeköy halkımız sınırlıdır. Bizimle iletişime geçip rezervasyon yapmaları yeterlidir” dedi. 

 

Bu haber Yılmaz Anaokulu için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım