Coşkun Oto, i10'un değişen kasasını Çekmeköy'e tanıttı


29.10.2016

Coşkun Oto Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Coşkun, 2017 modelinde değişen kasası ile Hyundai İ10'un kullanıcılar tarafından beğenileceğini söyledi.

Çekmeköy’de faaliyetini gösteren Hyundai bayi Coşkun Oto’da yeni Hyundai i10 aracının tanıtımı yapıldı. Burada açıklamalarda bulunan Coşkun Oto Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Coşkun, B segment araçlar arasında son yıllarda en çok talep görenlerin başında gelen Hyundai İ10 modelinin 2017 yılında değiştirdiği kasası ile müşterilerin hizmetine sunulduğunu söyledi. Coşkun i10'un, yeni tip basamaklı ön ızgarası ve sportif hava girişleri olan ön tamponuyla kullanıcılar tarafından beğenileceğini düşündüğünü belirterek ”Kendinden daha büyük otomobillere yakın geniş ve ferah iç mekanı, yüksek teknoloji ürünü sağlam gövdesi ve üst düzey donanım seviyesiyle satışa sunulacak olan araç, kullanıcılarıyla daha duygusal bir bağ oluşturmayı hedefliyor. Türkiye'de olduğu kadar Avrupa'da da segmentinin en iddialı modeli olan i10, markanın bölgedeki imajına da son derece önemli bir katkıda bulunuyor. Çekmeköy’de  ücretsiz test sürüşlerimiz başladı. Dileyenler gelip aracı test edebilir” dedi.

Hyundai i10 tasarımı ve şıklığı ile göz dolduracak

Çekmeköy Hyundai bayisi Coşkun Oto’da gerçekleşen i10 test sürüşü tanıtımına katılan Hyundai Assan Bölge Müdürü Cengiz Şişik, Hyundai i10 test sürüşünde kullanıcılar tarafından tam not alıyor. Gerek tasarımı ve şıklığı ile göz dolduran i10 için konfor ve modernlik anlamında her bir şeyin fazlası var. Coşkun Oto bayimiz olarak markamıza katmış olduğunuz değerlerden dolayı teşekkürler diyerek üstün hizmet plaket ödülünü Hyundai Coşkun Oto yönetim kurulu başkanı Gönül Coşkun’a verdi. 


Bu haber Hyundai Coşkun Oto için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım