Beyaz Saray Düğün Salonu İlk Konuklarını Ağırladı


6.04.2017

Beykoz Kavacıkta faaliyetlerini sürdüren Beyaz Saray Düğün salonu Mesudiye Derneklerinin buluşmasına ev sahipliği yaptı.

Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, Mesudiye Sanayici İş Adamları Derneği tarafından Beykoz Kavacıkda iş adamı Mehmet Ustabaşı tarafından yeni açılan Beyaz Saray Davet ve Balo Salonlarında organize edilen kahvaltı programında Dernek başkanları ve yöneticileri ile bir araya geldi.

Toplantıya Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, MESİYAD Başkanı Tuncay Sarıgül, MESVAK Başkanı Engin Aydoğan, dernek başkanları ve yöneticileri katıldı.

MESİYAD GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAK

Açılış konuşmasını gerçekleştiren MESİYAD Başkanı Tuncay Sarıgül “Mesudiye Belediye Başkanımız İsa Gül ile Mesudiye Derneklerini İş adamımız Mehmet Ustabaşının kamuoyuna yeni kazandırdığı bu nezih mekânda bir araya getirdiğimiz için mutluyuz.  MESİYAD olarak yeni kurulan bir oluşum olmamıza rağmen Mesudiye’nin iş adamlarını bir araya getirerek birlikte Mesudiye’miz adına daha güzel projelere imza atma yolunda ilerliyoruz. “dedi.

ÖĞRENCİLERE DESTEĞİMİZ HER ZAMAN DEVAM EDECEK

MESVAK Başkanı Engin Aydoğan “ Bu Pazar günü Mesudiye’nin birlikteliği için bir araya gelmekten mutluyuz bizleri bir araya getirenlerden Allah razı olsun.  Kısaca MESVAK’ın bu dönemki faaliyetlerinden bahsetmek istiyorum, 2017 yılı itibari ile 230 öğrenciye burs verme başarısını gösterdik,1’inci taksitleri yatırdık 2’inci taksitleri de en yakın zamanda yatıracağız. Mesudiye’de okuyan öğrenci kardeşlerimiz için kardeşim üşümesin projesi düzenleyerek Mesudiye’de okuyan öğrenci kardeşlerimizin kışlık giyecek, bot, eşofman, battaniye desteğinde bulunduk. Son olarak da TEOG sınavına hazırlanan öğrenci kardeşlerimiz için kitap desteğinde bulunacağız. “dedi.

BEYAZ SARAY DÜĞÜN SALONU KAPILARI SİZLERE AÇIK

Beyaz Saray Davet ve Balo Salonları Yönetim Kurulu adına söz alan Masum Ustabaşı “ İstanbul Anadolu yakasının en güzel mekânlarından biri olan Beyaz Saray Davet ve Balo Salonlarında sizleri ağırlamaktan son derece mutluyuz.  Mesudiyeli hemşerilerimize kapılarımız her zaman açıktır.”dedi.

HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET 

Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül “ 2016 yılının sonunda başlattığımız nüfus çalışmaları maalesef istenilen hedefler doğrultusunda gitmemiştir, ama üzülmek ve pes etmek yoktur bizde.  Bizler ilk gün ki aşkla Mesudiye sevdası ile çalışmaya devam ediyoruz.   Söz verdiğimiz her hizmeti yerine getirmeye çalışıyoruz. Mahalle ayrımı yapmadan er ya da geç birazda güç ama eşit kalitede hizmet yapmayı sürdüreceğiz. “dedi.

 


Bu haber Beyaz Saray Düğün ve Davet Salonları için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım