BJK Sancaktepe Basketbol Okulu Ve BJK Çekmeköy Voleybol Okulu Sporcuları Başarılarını 'Sancaktepe İstanbul Spor Kulübü' İle Taçlandırıyor


6.04.2017

3 farklı spor salonda eğitim veren BJK Sancaktepe Basketbol Okulları, BJK Çekmeköy Voleybol Okulu ve Sancaktepe İstanbul Spor Kulübü yetiştirdiği sporcular ve kulüp takımlarında aldığı başarılı sonuçlar ile Sancaktepe ve Çekmeköy bölgesinde en başarılı spor okulu ve altyapı spor kulübü olarak dikkat çekiyor.

BJK Sancaktepe - Çekmeköy Spor Okullarında ilerleme gösteren sporcuların oluşturduğu Sancaktepe İstanbul Spor Kulübü lisanslı oyuncuları ile Basketbol ve Voleybol branşlarında her yaş kategorisinde resmi ve özel turnuvalarda boy gösteriyor.

Bünyesinde Çekmeköy Cimnaskids Cimnastik Spor Okulu da bulunan, kuruluş gösterilen yoğun ilgiden dolayı çok memnun olduklarını dile getirdi.

Bünyesinde 12 kişiden oluşan staff ekibi olan, 3 farklı spor salonunda eğitim veren, basketbol, voleybol altyapı kulüp takımları ile örnek gösterilen bir yapıya sahip olan kurumun başında bir dönem Beşiktaş JK da Basketbol Okulları Teknik Koordinatörlük yapan Dağhan Pulluk bulunuyor.

Başarılı organizasyonları ile bilinen Spor Okulu ve Kulübü bu Yaz Bodrum da Basketbol - Voleybol Kampı düzenleyecek. Kamp sonrası ise Çekmeköy bölgesinde başarılı çalışmaları ile bilinen sanat okulu Z Sanat ile beraber 'Tam Gün Yaz Okulu' organizasyonu gerçekleştirecek.


Bu haber Beşiktaş Sancaktepe Çekmeköy Basket-Futbol Okulu için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım