Çekmeköy’de Fast & Fixed, 1 Günde İmplant Ve Diş


6.04.2017

Çekmeköy’de Fast & Fixed, 1 Günde İmplant Ve Diş Fast&Fixed yöntemi ile hiç dişiniz olmasa da, ya da mevcut dişleriniz çekilecek olsa da dişlerinizin çekildiği günde İmplantlar yapılıp, aynı gün (Geçici) Sabit Dişleriniz olabilir.

Çekmeköy Superdent Diş Polikliniği kurucusu Diş Hekimi Mehmet Rıfat Akpınar” Fast&Fixed, Bredent Sky implantları tarafından geliştirilen dişsiz çeneye hemen implant yerleştirilmesi üzerine kurulmuş kapsamlı bir sistemdir. Aynı gün içerisinde diş çekimine, implant yerleştirilmesine ve immediat dental restorasyon yapılmasına izin vermektedir. “ dedi.

FAST&FİXED TEKNİĞİ TAM OLARAK NEDİR

Çekmeköy Superdent Diş Polikliniği kurucusu Diş Hekimi Mehmet Rıfat Akpınar “Arka bölgelerde kemik eksikliği olan durumlarda Fast&Fixed tekniği ile açısal implantlar kullanılarak ileri cerrahilere gerek kalmadan sabit protezler yapmak mümkündür. Bu teknik ile dişler çekildiği gün implantların yapılması, dişsiz hastalarda ise implantların yapılıp aynı gün sabit protez yapılması mümkündür. Birkaç saat içerisinde klinikten, implantla desteklenmiş sabit köprüleriyle ayrılan hastaya büyük rahatlık sağlar.”dedi.

FAST & FİXED YÖNTEMİ İLE 1 GÜNDE SABİT DİŞ NASIL UYGULANABİLİR

Diş Hekimi Mehmet Rıfat Akpınar “Üst çeneye 6 implant, alt çeneye 4-6 implant yerleştirilir, uzun süreli geçici sabit köprü implantlar üzerine aynı gün içerisinde vidalanır. Minimum alt çenede 5 hafta, üst çenede 10 hafta sonra, daimi sabit protez ile uzun süreli geçici vidalı köprü protez yer değiştirecektir.”dedi


Bu haber Superdent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği (Dişci, İmplant) için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım