Gülüş Tasarımı İle Bembeyaz Gülüşler İçin Çekmeköy Superdent


6.04.2017

Çekmeköy Superdent Diş Polikliniği kurucusu Diş Hekimi Mehmet Rıfat Akpınar, gülüş tasarımı ile bembeyaz gülüşlere sahip olunabileceğini belirtti.

Diş Hekimi Mehmet Rıfat Akpınar “Dişlerdeki renk ve şekil bozuklukları bireyde psikolojik rahatsızlıklara kadar varan problemlere neden olabilir. Diş hekimliğinde estetik ve restoratif maddelerin gelişmesiyle pek çok şekil, renk ve pozisyon bozuklukları rahatlıkla çözümlenebilmektedir. Gülüş Tasarımı işte burada çok önemli bir işlevi üstlenmektedir.” dedi.

Öncelikle kişiye yapılacak gülüş tasarımının belirlenmesi gerektiğini ifade eden Mehmet Rıfat Akpınar, “Gülüş tasarımı, hekimlik ve sanatın birlikte uygulanarak, size özel ideal gülüşünüzü yenilemektir. Sizin birtakım kişisel istekleriniz ile sağlık ve doğallığıda birleştirerek sağlıklı bir gülüşü planlamaktır.” diye konuştu.

GÜLÜŞ TASARIMIYLA HER AÇIDAN ÇOK DAHA SAĞLIKLI, PIRIL PIRIL DİŞLERE KAVUŞMANIZ MÜMKÜN

Mehmet Rıfat Akpınar, “Gülüş tasarımı, Diş hekimliğinin ve sanatın birlikte uygulanarak yüze özel ideal gülüşü sağlayabilmektir. Sizin birtakım kişisel istekleriniz ile sağlık ve doğallığı da birleştirerek sağlıklı bir gülüşü planlamaktır. Dişler, birbirleri ve onları çevreleyen yumuşak dokular ile uyumlu olarak dizilmiştir. Gülüş Tasarımı ile güzel bir gülüşün temel elemanları dişlerdir ve dolayısıyla diş şekilleri ve anatomik özellikleri hakkında kapsamlı olarak bilgi sahibi olmak, tüm tedavilerin temelini oluşturur. İyi tasarlanmış bir gülüşün nasıl olması gerektiği hakkında daha fazla fikir sahibi olabilmek için, yüz hatlarının iç ve dış kenarları incelenmelidir. Yüz hatları, cinsiyet, yaş, gülüş simetrisi, dişlerin sıralanışı ve renkleri, dudaklar ile diş etleri estetik gülüş ifadesini belirleyen faktörlerdir. Gülüş tasarımında tüm bu faktörler göz önüne alınarak dişlerin formu belirlenir. Gülüş tasarımıyla her açıdan çok daha sağlıklı, pırıl pırıl dişlere kavuşmanız mümkün. Diş beyazlatmadan, bonding uygulamaya, porselen diş kaplamalarına, zirkonyum diş, görünmeyen ortodonti diş teli tedavisi ve diş implant tedavisine kadar kozmetik amaçlı birçok yenilik gülüş tasarımını kapsamaktadır.” şeklinde konuştu.

Çekmeköy Superdent Diş Polikliniği kurucusu Diş Hekimi Mehmet Rıfat Akpınar  “Gülüş tasarımı kişinin gülüşünü zirkon kaplamalar, bonding, beyazlatma, diş eti operasyonları, köprüler, diş boyu ayarlaması ve dudak şekillendirmeleri gibi tekniklerle istenilen duruma getirilmesidir. Gülüş tasarımı yapılan kişinin diş etleri normal görüntüsüne kavuşur, dişlerin renkleri, çatlak ve kırıkları düzeltilir, dişlerin kapanışı düzeltilerek kasların normal haline dönmesi sağlanır. Gülüş tasarımı doktor tarafından yüzün yapısı, ten rengi, dişler ve dudaklar gibi her detay incelenerek yapılır. Ağız sağlığında olan sorunlar birkaç seansta düzeltilerek başarılı bir çalışma ortaya konulabilir. Gülüş tasarımında dişlerin ve diş etlerinin uyum içinde olması oldukça önemlidir. Bunların gülüş sırasında belli oranda görünmesi en ideal durumdur.”dedi

Diş Hekimi Mehmet Rıfat Akpınar  “Kadınlarda ön iki dişin biraz daha uzun olması, erkeklerin dişlerinin homojen dağılması, dişlerle yanakların desteğinin sağlanmasıyla daha estetik ve daha sağlıklı dişlere sahip olunabilir. Bilgisayar destekli olan gülüş programları sayesinde öncesinde herhangi bir işlem yapılmadan, uygulama sonrasında gülüşünüzün yüzünüzle nasıl bir uyum içinde olduğunu tahmini olarak görebilirsiniz. Doğru yapılacak bir gülüş tasarımı doktor ve hasta tarafından alınacak ortak kararlarla belirlenir.”dedi


Bu haber Superdent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği (Dişci, İmplant) için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım