Türkiye’de Bir İlk Külliye Hamam İstanbul


17.04.2017

Sancaktepe ilçesinde faaliyete geçen Türk Kültürümüzün önemli değerlerinden Hamam, klasik ve modernizmin birleştiği mimari anlayışla dizayn edilmiş büyük bir kompleks.

Sancaktepe Emek Mahallesinde 10.000 m2 alan içinde, 5.600 m2 kapalı alanı ve 70 araçlık otoparkıyla Külliye Hamam ismi ile hizmete giren kompleks bu büyüklükteki ve içerikteki tek ve ilk hamam olma özelliği taşımakta. Tesis içinde kadınlar ve erkekler bölümü ile iki ayrı hamam, sauna, jakuzi, masaj odaları, yüzme havuzları, kafeterya, çok amaçlı salonu ve restaurantı ve geniş bahçesi süs havuzları ile güzel bir mekan.

Külliye Hamam İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve çok sayıda işadamı ile halkın katılımıyla açıldı.

Açılış kurdelesini kesen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “Sancaktepe'nin gelişimini yerinde görmekten ve yüksek standartlarda bir şehircilik anlayışı ile Sancaktepe'ye hizmet edildiğini bizzat takip etmekten dolayı son derece memnunum. Başkan İsmail Erdem ve ekibini tebrik ediyorum. Bugün burada hizmete açılan Emek Mahallesi sosyal yaşam alanı ve içindeki beşi bir yerde birbirinden güzel eseri size hediye ediyoruz. Yapımcı firmaya bu güzel tesisi halkımıza ve şehrimize kazandırdıkları için kutluyorum. Sancaktepe halkının çocukları ile birlikte hoşça vakti geçirmelerini diler, Emek Mahallesi Sosyal yaşam alanının Emek Mahallemize, ilçemize ve İstanbul’a hayırlı olmasını diliyorum.”diye konuştu.

İşletmenin kurucusu, ortağı ve genel müdürü, Murat Arslan “Bina altlarına mahkûm edilen ya da ilk yapıldığı halinden bile daha geri noktada bırakılan tarihi hamamların yetersizliği sebebiyle halkımızın bu önemli ve değerli mesleğe bakış açısı değişmişti.  Gelişen teknoloji ve insan ihtiyaçlarının bu doğrultuda değişkenlik göstermesinden dolayı hamam sektörünün de bir yenilenmeye modernize edilmeye ihtiyacı vardı. Bu amaçla tesis Sancaktepe Belediyemizin öncülüğünde günümüz ihtiyaç ve gereksinimlerine hizmet edecek şekilde planlandı dizayn edildi. Yıllardır bu sektörün içindeyiz en iyi hizmeti vereceğimizi düşünüyoruz.”dedi

Arkadaşlarınızla eğlenmeye, Nişana, Düğüne, Gelin hamamına, Kafeye, Yemeğe, Alışverişe, Laptopunuzla çalışmaya, iş arkadaşınızla dinlenmeye, Müşterinizle toplantıya Çocuğunuzla oynamaya, Bisikletinizle molaya, Türk lezzetlerini tatmaya, Komşunuzla sohbete, Kitaplarınızla kahveye, Kendinizle dinlenmeye gelebileceğiniz nezih mekânın adresi; Emek Mah. M.Akif Ersoy Cd. No:1 Sancaktepe-İstanbul


Bu haber Külliye Hamam (İstanbul) için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım