ÇEKORDER 3. Futbol turnuvasının şampiyonu belli oldu


24.05.2017

Çekmeköy Ordulular Derneği (ÇEKORDER) nin düzenlemiş olduğu ÇEKORDER 3. Evsen İnşaat Futbol turnuvasının Şampiyonu Akkuş Alan Köyü Derneği oldu.

Çekmeköy’de Sivil Toplum Kuruluşları arasında sosyal ve kültürel çalışmaları ile herkesimin yakından takip ettiği Çekmeköy Ordulular Derneğinin organize ettiği ve 3. Düzenlediği Futbol turnuvasında finale kalan Aybastı Sarıyar Köyü ve Akkuş Alan Köyü derneğinin çıkarmış olduğu takımlar şampiyonluk için yarıştı.

DOSTLUK MAÇINDA DOSTLUK TAKIMI FORMA GİYDİ

Her yıl olduğu gibi bu yılda gelenek bozulmadı. Çekmeköy Protokolünün hazır bulunduğu ilk açılış maçında formalar giyinerek sahada yarım saat ter döküldü. Çekmeköy belediye başkan yardımcıları Ahmet Epli, Şahmettin Yüksel, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, ÇEKORDER Kurucu başkanı Yücel Yalçınkaya, ÇEKORDER başkanı Metin Çoban, Çekmeköy Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Hamza Çoban, Güzle Petrol yönetim kurulu başkanı Seyfettin Yıldırım, ÇEKORDER gençlik kolları başkanı Nazif Kartal ve bir çok Sivil Toplum Kuruluşu başkanı forma giyerek final maçı için açılış maçını gerçekleştirdiler.

ŞAMPİYON AKKUŞ ALAN KÖYÜ OLDU

Ortalama 20 takımın katıldığı Futbol turnuvasında kazanan takım Akkuş Alan Köyü derneği oldu. Penaltılara kalan Aybastı Sarıyar Köyü derneği ise penaltılarda elendi. Kıyasıya mücadelenin dergilendiği Şampiyonluk maçı ise katılımcılar tarafından tam not aldı.

HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM, BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

Çekmeköy Ordulular dernek başkanı Metin Çoban teşekkür konuşmasında “Çekmeköy Ordulular derneği olarak düzenlemiş olduğumuz futbol tunuvamıza uzaktan yakından katılan tüm değerli takımlarımıza ve destek veren firmalarımıza sonsuz teşekkür ederim. Allah razı olsun güzel bir tunuva oldu. Değerli protokolümüzün katılımı ile bugün final maçımızı yaptık. Kazanan Ordu oldu. Dostluk oldu. Kaybeden hiç kimse olmadı. Ter döken tüm takımdaki kardeşlerimize herkese teşekkür ediyorum” dedi. 


Bu haber Çekmeköy Ordulular Derneği için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım