Yılmaz Anaokulu Öğrencilerinin 23 Nisan Coşkusu


24.05.2017

Yılmaz Anaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel gerçekleştirdikleri etkinlikte tüm hünerlerini sergiledi.

Ana sınıfında eğitim gören minik öğrenciler yeteneklerini sergileyerek hem eğlendiler hem eğlendirdiler. Minik öğrencilerin velileri ve öğretmenlerin katıldığı programda sırayla sahneye çıkan minikler yaptıkları dans ve minik oyunlarla büyük alkış topladı.

Yılmaz Anaokulu Kurucusu Rukiye Yılmaz “Bu yıl 23 Nisan'ın hafta sonuna gelmesinden dolayı eğlence programımızı 2 gün önceden yaptık. Eğitim bizim için çok önemli ve çocuklarımız eğitime küçük yaşlardan itibaren hatta anne karnından başlıyor. Ölene kadarda öğrenmeye devam ediyoruz. Bizler burada öğretmen arkadaşlarımızla birlikte büyük fedakârlık göstererek çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamaya çalışıyoruz. 23 Nisan sadece Türkiye'de kutlanan ve bizim çocuklarımıza özel bir bayram. Bu nedenle çocuklarımız çok şanslı. Ben bütün çocuklarımıza güzel bir gelecek diliyorum. Tüm çocukların 23 Nisan ulusal egemenlik çocuk bayramını şimdiden kutluyorum" dedi.

 

Bu haber Yılmaz Anaokulu için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım