Çekmeköy Oto Ekspertiz


25.07.2017

Ekspertiz demek, satın alacağınız araç özellikle de ikinci el ise gözle görülmeyecek ancak uzman incelemesi yapılarak ortaya çıkartılan aracın geçmişi ile alakalı detaylı bir rapor sunulmasıdır.

Ekspertiz kelimesi uzman ve kapsamlı bir el ile incelenmiş anlamına gelmektedir. Oto ekspertiz ise araçların durumunun kontrolü, boya durumu, motor performansı gibi özelliklerinin profesyonel kişiler tarafından kontrol edilmesi demektir.

Araç Alacak Olanlar, İçini Rahatlatmak İçin Ekspertiz Yaptırmalıdır

Lider Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve Çekmeköy Oto Ekspertiz kurucusu Ercan Görken” Çekmeköy oto ekspertiz olarak sizlere bu hizmeti en iyi şekilde ve kaliteli bir şekilde sunmayı amaçlayarak yola çıktık. Firmamız olarak oto ekspertiz hizmetlerinde sizlere garantili bir şekilde hizmet vermek hem bizi hem de sizleri mutlu edecektir. Neden mi, çünkü araç alırken ya da satarken ekspertiz güvencesi vermek çok mantıklı ve önemli bir hareket olacaktır. Araç alacak olanlar, içini rahatlatmak için ekspertiz yaptırmalıdır. Aracınızın motoru, boya ya da değişen olup olmadığını kendiniz usta değilseniz anlamanız mümkün değildir. Garantili bir hizmet için Çekmeköy Oto ekspertiz olarak bizlere mutlaka danışmanızı öneriyoruz. Bizler ekibimizle birlikte sizlere kaliteli bir hizmet vermek için uzun süredir çalışmalarımıza devam ediyoruz ve halen de devamını sürdürmekteyiz.”dedi.

Oto Ekspertiz Raporuna Dikkatli Bakın!

Ercan Görken “ Özellikle 10 yaş üstünde bir araç satın alacaksanız mutlaka ama mutlaka oto ekspertiz hizmeti almanızı tavsiye ederiz. Benim için kaporta önemli değil araba yürüsün benim için yeteli diyenler için en azından mutlaka aracın mekanik kısımların ekspertiz yaptırmalarını tavsiye ederiz. Sizlere verilecek rapordaki tüm detayları tek tek okumalısınız. Gözünüzden kaçan noktaların olmaması için ekspertiz hizmetini veren firmalardaki yetkili kişilerin de söylemlerini, sizlere anlatacaklarını can kulağıyla dinlemelisiniz.”dedi.

 


Bu haber Oto Ekspertiz Online (Computes) için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım