ÇEKORDER’de Ramazan Bereketi


25.07.2017

Çekmeköy Ordulular Derneği düzenlediği iftar programında Orduluları bir araya getirdi.

Çekmeköy’ün en faal derneklerinden olan ve yaptığı her etkinlik ile adından söz ettiren Çekmeköy Ordulular Derneği, Çekmeköy’de bulunan dernek merkezinde düzenlediği iftar programına Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz,  Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Epli ve Şahmettin Yüksel, Çekmeköy Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Hamza Çoban, Ordu Ak Parti Milletvekili Adayı Şakir Çoban, Çekmeköy Ordulular Derneği Kurucu başkanı ve Meclis Üyesi Yücel Yalçınkaya, Çekmeköy Ordulular Derneği eski başkanı Sedat Erdem, Çekmeköy CHP Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım, Aybastılılar Dernek Başkanı Celal Danış, ORSİYAD Başkan Yardımcısı Fahrettin Kacemer, ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, iş adamları ve dernek başkanları katıldı.

Çekmeköy Ordulular Derneği Başkanı Metin Çoban “Sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve bütün katılan herkese yönetim kurulu üyelerim adına teşekkür ederim. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Şimdiden gelecek Kadir Gecemiz ve Ramazan Bayramımız tüm İslam Âlemine hayırlı olsun.” dedi.

 Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız“ 11 aydan daha değerli bir ayı geride bırakmak üzereyiz. Bugün bize sofrasını açan ve misafir eden Ordulular derneğine teşekkür ederiz. Dernek başkanımız Metin Çoban olmak üzere tüm emeği geçenleri kutluyorum Kadir gecenizi şimdiden kutlar bayramınızı tebrik ederim” dedi.

Orduluları Çekmeköy’de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Poyraz, “Doyduğu yere sahip çıkıp, doğduğu yere de gönülden bağlı olan Ordulu kardeşlerimizle yıl içinde sürekli iletişim halindeyiz; bu akşam da iftar sofralarına davet ettikleri için teşekkür ediyorum,” dedi. 


Bu haber Çekmeköy Ordulular Derneği için düzenlenmiştir.



Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım