Çekmeköy'de Can Kebap

Adres : Alemdağ Caddesi No:930 Kemerdere Mevkii Y.Dudullu-Ümraniye/İstanbul
Yetkili : Mehmet bey
Telefon : 0216) 466 29 81
Gsm :
Fax : 0216) 466 29 81
Web : bilgi@cankebap.com.tr
Facebook :
Şube :
Twitter :
Bu firma 46387 kez ziyaret edildi.

Firma Hakkında

1975'dan günümüze değişmeyen tat. 110 kişilik kapalı 50 kişilik açık bahçesi ve çocuk oyun bölümü ile 08.00-24.00 saatleri arası güleryüzlü ve deneyimli personeli ile sizlere hizmet vermekteyiz.

Can Kebap 1975 yılında Behzat Sevilmişdal (Behzat Usta) tarafından İstanbul'un güzide semti Bahçelievlerde kuruldu.

1981 yılında Anadolu yakasına geçiş yapan Behzat Usta Ümraniye Can Kebap olarak faaliyetlerine devam etti. 1997 yılında kaybettiğimiz ustamızın yerine oğlu Mehmet Can; "Canınızın çektiği kadar... CAN KEBAP sloganı ile aynı yıldan bugüne Ümraniye Can Kebap olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

2006 yılında hizmet kalitesini arttırmak amacı ile restoran ve paket servisini birbirinden ayırarak express servis mağazasını faaliyete geçirdi.

Can Kebap zengin menüleri ve deneyimli kadrosu ile 100 kişilik kapalı, 50 kişilik açık bahçesi ve çocuk oyun bölümü ile halen Alemdağ Caddesi 930 numaralı adresindeki restoranında sabah 08:00 akşam 24:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

ÇEKMEKÖY

Çekmeköy’de faaliyet gösteren firmalar, Çekmeköy firmaları, Çekmeköy haberleri, çekmeköyde restaurantlar nerede, çekmeköyde anaokulları, çekmeköyde cafe, çekmeköy, çekmeköy çilingir, çekmeköy çiçekçi, çekmeköy aktar, çekmeköyde közde kanat, çekmeköyde tavuk, çekmeköyde et, çekmeköyde binicilik kulübü, çekmeköyde dershane, çekmeköy belediyesi, çekmeköy halı, çekmeköy tatlıcı, çekmeköy kebapçı, çekmeköyde kırtesiye, çekmeköy emlak, çekmeköyde satılık, çekmeköyde kiralık, çekmeköyde kat karşılığı arsa, çekmeköy reklam, çekmeköy pankart, çekmeköy dergi, çekmeköy dergisi, çekmeköy gazete, çekmeköy gazete ilan bürosu, çekmeköy acil kaşe, çekmeköy firma rehberi, çekmeköy kreş, ve daha fazlası firmalara www.cekmekoyfirmarehberi.com  adresinden ulaşabilirsiniz…

  Firma Galerisi

Firma Haberleri


  Yorumlar

            Firmamız hakkında yorum yapabilir ve yapılan yorumları okuyabilirsiniz

Adınız (*)
Email
Yorumunuz (*)

Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım