Çekmeköy'de Lider Çocuk Anaokulu

Adres : Güngören Mahallesi Sultan Nigar Sokak No 8 . TAŞDELEN / ÇEKMEKÖY / İSTANBUL
Yetkili : Hatice Kuscu
Telefon : 0 216 312 2 888
Gsm : 0 507 611 0 111
Fax :
Web : http://www.lidercocukanaokulu.com
Facebook : https://www.facebook.com/lidercocukanaokulu/
Şube : Taşdelen
Twitter :
Bu firma 18505 kez ziyaret edildi.

Firma Hakkında

Özel Çekmeköy Lider Çocuk Anaokulu Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Bağlıdır. Okulumuz 1200 M2 lik alan içinde kurulu olup 850m2 bahçeye sahibiz. Bahçemizde Kiraz, Kırmızı erik, Can eriği, Kayısı, Nar, Yeşil elma, Ayva ,Armut,Ceviz vb ağaçlar bulunmakta olup her birinden ürün alınmaktadır. Bahçemizde sadece meyve veren değil yabani ağaç çetitleri de güzellik katmaktadır.Böylelikle okulumuzda bulunan meyve ağaçlarımızdan taze meyve olarak tüketilmektedir. Belirli bir organik tarım alanı çocuklarımız için tarım atölyesine ayrılmış olup burada; Domates, Salatalık, Biber, Maydanoz,  Fasulye ,Kabak, Çilek… vs..yetiştirilmektedir. Çocuklarımız içi büyük bir yeşil alan bahçemiz bulunmakta oyun saatlerinde özgürlüğün tadını yemyeşil bahçemizde hep birlikte çıkarıyoruz...

 
Okulumuz 2-6 Yaş grubuna  eğitim ve öğretim vermektedir.
 
BİNAMIZ
 
Okulumuz 350M2  olup 8 adet sınıf bulunmaktadır. Bunların 5 tanesi derslik , 1 tanesi müzik ve orff,1 tanesi rehberlik ve psikolojik danışmanlık 1 tanesi de oyun ve beceri geliştirme olarak kullanılmaktadır.
 
 

 

Vizyon

 

  •     Öğrencilerin gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programları, bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve çocukların eğitiminde aile desteğinin önemine inanan, bireyi merkez alan, güvenilir duruşu olan bir kurumdur Ne yaptığını bilen eğitimli bir milletin, anaokulu çağında ki aldığı gerçek ve temel eğitimden geçtiğinin bilincindeyiz. Bu yüzden bilgi çağının önemini bilerek, bilgi, beceri ve teknolojinin etkin kullanımını sağlayarak kendi arasında da iletişimi çok güçlü bir kurum olmak adına çalışmaktayız.

Misyon

 

  •      Günümüz çağının gereksinimlerine uygun bir hizmet sunarak,  yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve diğer çalışanlarımızın değişim ve gelişim sürecine inanmalarını sağlayarak, çalışanlarımızın birbirine saygılı, hizmet alanlarının bilincinde, yetenek ve değerlerini bilerek, ilgili, davranışlarında tutarlı  ve bilinçli bir ekip halinde hizmet verebilmesini sağlamaktır.  Lider çocuk anaokulu olarak biz, hızlı bir şekilde değişen dünyada potansiyelini maksimum derecede kullanabilen, problem çözme becerisine sahip, duygu, davranış bakımından tutarlı,  beden, zihin, ruh ve sosyallik bakımdan sağlıklı, çevresiyle barışık, kendi kendine yetebilen bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerin bireysel yeteneklerinin farkına varabilecekleri ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanabilecekleri ortamlar sunmaktır. Milli, ahlaki ve insani değerleri tanıyarak davranabilecekleri ortamları hazırlamaktır. Çocuklarımızın doğal bir ortamda, özgüveni gelişmiş, ne istediğini bilen, ve yabancı dili iyi kullanabilen, dürüst, sevecen birer bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.

 

  •      Öğrencilerin, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, gözlemleyerek, yaparak ve yaşayarak edinmesini sağlamaktır.

 

  •      Öğrencilerin, disiplin duygusu ve bireylere saygısı gelişmiş, farkındalık düzeyi yüksek, paylaşmayı seven, kendini özgürce ifade edebilen, sorumluluklarını ve kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı göstererek haraket eden, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, aile içi davranışlara karşı uyumlu, doğayı koruyan ve doğa ile iç içe yaşamayı seven bireyler yetiştirmektir.

 

  •      Öğrencilerin, sağlıklı, açık fikirli, araştıran, soru soran ve sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş,  arkadaşları ile işbirliği içinde olabilen, cesaretli ve kendisini kendi başına ifade edebilen bireyler yetiştirmektir.

 

 

 

 

 

 

ÇEKMEKÖY
Çekmeköy’de faaliyet gösteren firmalar, Çekmeköy firmaları, Çekmeköy haberleri, çekmeköyde restaurantlar nerede, çekmeköyde anaokulları, çekmeköyde cafe, çekmeköy, çekmeköy çilingir, çekmeköy çiçekçi, çekmeköy aktar, çekmeköyde közde kanat, çekmeköyde tavuk, çekmeköyde et, çekmeköyde binicilik kulübü, çekmeköyde dershane, çekmeköy belediyesi, çekmeköy halı, çekmeköy tatlıcı, çekmeköy kebapçı, çekmeköyde kırtesiye, çekmeköy emlak, çekmeköyde satılık, çekmeköyde kiralık, çekmeköyde kat karşılığı arsa, çekmeköy reklam, çekmeköy pankart, çekmeköy dergi, çekmeköy dergisi, çekmeköy gazete, çekmeköy gazete ilan bürosu, çekmeköy acil kaşe, çekmeköy firma rehberi, çekmeköy kreş, ve daha fazlası firmalara www.cekmekoyfirmarehberi.com  adresinden ulaşabilirsiniz…

Firma Haberleri


  Yorumlar

            Firmamız hakkında yorum yapabilir ve yapılan yorumları okuyabilirsiniz

Adınız (*)
Email
Yorumunuz (*)

Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım