Çekmeköy'de Continental Batujen Lastik Bayi

Adres : Merkez Mah. Köroğlu Cad. Eren Sok. No:01/A Çekmeköy - İstanbul
Yetkili : Salih Dilek
Telefon : 0216 642 84 40
Gsm :
Fax : 0216 642 84 39
Web : http://www.batujen-continental-lastikleri.com/
Facebook :
Şube :
Twitter :
Bu firma 68122 kez ziyaret edildi.

Firma Hakkında

Dünyanın en büyük orjinal ekipman lastik firması  ve Avrupa lastik sektöründe lider olan Continental Lastikleri'nin BATUJEN yetkili satıcısı olarak misyonumuz, trafikte hayatı en kısa fren mesafesi ile daha güvenli ve konforlu hale getirmektir.
 
Kurulduğu - yılından bu güne kadar müşteri memnuniyetini ilke edinmiş olan şirketimiz, bilgili ve güler yüzlü personeli ile amacınıza ve aracınıza en uygun lastiği günümüzün modern ekipmanları ve yüksek servis kalitesi ile sunmaktadır. Odak noktamız; siz müşterilerimize verdiğimiz hizmette memnuniyetin daimi olmasını sağlamak ve sektördeki gelişmeleri takip edip uygulayarak sürekli yüksek standartlarda hizmet üretmektir.
 
Continental, 2009 yılı için öngörülen 20 milyar Euro’nun üzerinde bir ciro ile dünyanın en önde gelen lider otomotiv yan sanayi kuruluşları arasında yer almaktadır.
 
Faaliyette olduğu ülke sayısı: 39
Üretim ve AR-GE tesisi sayısı: 190
Çalışan sayısı: 135.000
 
Continental; otomobil, hafif ticari araç, van, minibüs, 4X4, kamyonet, otobüs, kamyon, traktör, tarım makinaları, endüstriyel (fork-lift), çok amaçlı (mpt) araçlar, iş makinaları, motorsiklet ve bisiklet guruplarında lastik üretmektedir.
 
Continental, binek araç ve hafif ticari araç lastiklerinde Avrupa’da pazar lideri konumundadır.
 
Orjinal Ekipman sektöründe ise, Avrupa’da üretilen yeni araçların %30’u fabrikadan Continental lastikleri ile piyasaya çıkmaktadır.
 
Continental Lastikleri, 2010 yılında Güney Afrika' da düzenlenen FIFA WM 2010TM Dünya Futbol Şampiyonasının ve 2014 yılında Brezilya' da düzenlenecek olan FIFA WM 2014TM Dünya Futbol Şampiyonasının da resmî sponsorudur.
 

ÇEKMEKÖY

Çekmeköy’de faaliyet gösteren firmalar, Çekmeköy firmaları, Çekmeköy haberleri, çekmeköyde restaurantlar nerede, çekmeköyde anaokulları, çekmeköyde cafe, çekmeköy, çekmeköy çilingir, çekmeköy çiçekçi, çekmeköy aktar, çekmeköyde közde kanat, çekmeköyde tavuk, çekmeköyde et, çekmeköyde binicilik kulübü, çekmeköyde dershane, çekmeköy belediyesi, çekmeköy halı, çekmeköy tatlıcı, çekmeköy kebapçı, çekmeköyde kırtesiye, çekmeköy emlak, çekmeköyde satılık, çekmeköyde kiralık, çekmeköyde kat karşılığı arsa, çekmeköy reklam, çekmeköy pankart, çekmeköy dergi, çekmeköy dergisi, çekmeköy gazete, çekmeköy gazete ilan bürosu, çekmeköy acil kaşe, çekmeköy firma rehberi, çekmeköy kreş, ve daha fazlası firmalara www.cekmekoyfirmarehberi.com  adresinden ulaşabilirsiniz…

 
  Firma Galerisi


  Yorumlar

            Firmamız hakkında yorum yapabilir ve yapılan yorumları okuyabilirsiniz

Adınız (*)
Email
Yorumunuz (*)

Çekmeköy Haber






Çekmeköy Firma Rehberi Bir Erdem Medya Grup Kuruluşudur. Copyright © 2014 Ernet Tasarım